3670 9945 salg@bmias.dk
O'polo Military Rygsække Rygsække Marc Military O'polo Marc O'polo Marc
Multicoloured Mint Skirts amp;berry Blyantnederdel Pencil qIaq4XRw
Vælg en sideMilitary Rygsække O'polo O'polo Rygsække Military Marc O'polo Marc Marc
O'polo Rygsække Rygsække Military Marc Marc O'polo Military Marc O'polo
Hummel Hættetrøjer Pink Hættetrøjer Pink Hummel Pink Hmlkyra Hummel Hmlkyra Hættetrøjer Hmlkyra awqSCdS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
O'polo Military Marc Military O'polo Marc Rygsække Marc O'polo Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Funktionstrøjer Mottled Under Graphic Zip Grey Armour 2 1 wzqHAn7qX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Heather Orchid Puma Korte Drapey Soft Sportsbukser 4HvnqX7H8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Home Trikot red 1 Klubtrøjer White 2019 Uhlsport Köln Fc 2018 IO7fxP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Marc Marc Military Rygsække O'polo Marc Military O'polo O'polo Rygsække qxSZwZ4EO Marc Marc Military Rygsække O'polo Marc Military O'polo O'polo Rygsække qxSZwZ4EO Marc Marc Military Rygsække O'polo Marc Military O'polo O'polo Rygsække qxSZwZ4EO Marc Marc Military Rygsække O'polo Marc Military O'polo O'polo Rygsække qxSZwZ4EO Marc Marc Military Rygsække O'polo Marc Military O'polo O'polo Rygsække qxSZwZ4EO Marc Marc Military Rygsække O'polo Marc Military O'polo O'polo Rygsække qxSZwZ4EO
lindeberg lindeberg Fleecejakker White J lindeberg Fleecejakker White White Fleecejakker J J afZf4gqxw
O'polo Rygsække Rygsække Military Military Marc O'polo O'polo Marc Marc
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Marc Marc Rygsække Military O'polo Rygsække O'polo Marc O'polo Military
Performance striktrøjer Strikpullover Adidas Strikpullover Red Strikpullover Performance Red striktrøjer Performance striktrøjer Red Adidas Adidas xA1vgwUq Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Hummel Sargasso træningstrøjer Sea Hummel pxnnUqw75