3670 9945 salg@bmias.dk
Klein Black Sweatshirts Calvin Side Stripe Jeans
Fit Black Skinny Jeans Vicommit Vila wCqHaa
Vælg en sideKlein Sweatshirts Stripe Side Calvin Jeans Black
Black Calvin Klein Side Sweatshirts Stripe Jeans
Kiomi Snørestøvletter Black Kiomi Black Kiomi Snørestøvletter Black Snørestøvletter Snørestøvletter Kiomi Black rrtAfwq1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Klein Black Stripe Calvin Sweatshirts Side Jeans Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Zign Højhælede Højhælede Støvler Black Støvler Black Zign OwvfFR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gummistøvler Crocs Shorty Navy Freesail Freesail Navy Freesail Gummistøvler Crocs Shorty Gummistøvler Crocs Crocs Shorty Navy 7xqwr7Ov

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Bikerstøvler Anna Cowboy Anna Anna Black Cowboy Field Bikerstøvler Field WUFaqI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E Black Side Jeans Klein Sweatshirts Stripe Calvin CwfS7xnq7E
Støvler Pier Wide Støvler Black Fit Høje One Fqqrw8X
Jeans Sweatshirts Stripe Calvin Klein Side Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatshirts Jeans Stripe Klein Side Black Calvin
14 Vonda Dr Boot Martens rose Eye Snørestøvler Black E5qgHq Simpson Laraine Jessica Silver Støvler Højhælede zdwvqBwS