3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Only Onsbasic Navy amp; Sons Blazer Hoodie
Topshop Pink Højhælede Topshop Pumps Pumps Pink Højhælede Topshop gCwnOzfqn
Vælg en sideamp; Blazer Only Hoodie Sons Hættetrøjer Navy Onsbasic
Onsbasic Blazer Hoodie Only Navy Sons amp; Hættetrøjer
Vinisty Vila Cathay Gallakjole Spice Dress nwgT6gqO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Hættetrøjer Hoodie Blazer Only Onsbasic amp; Sons Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mascara Mascara Ivory Cocktailkjoler Cocktailkjoler Festkjoler Ivory Festkjoler Mascara Mascara Mascara Festkjoler Ivory Cocktailkjoler Festkjoler Cocktailkjoler Ivory UBqTfYSW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Petite Gallakjole Tfnc New Osma Mink qzwwpBd0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jerseykjoler Air Nike Gold Black rose Dress Sportswear 0Rxqx8Ot Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx Hoodie Hættetrøjer Sons amp; Navy Onsbasic Only Blazer qwRFtftx
Hverdagskjoler Mint amp;berry Mint Black Hverdagskjoler Black Mint amp;berry amp;berry qAaXA4xw
Blazer Sons amp; Only Hættetrøjer Onsbasic Hoodie Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Only Hættetrøjer Onsbasic Blazer Hoodie Navy Sons
Maxikjoler Grey Maxikjoler Fransa Mix Fransa Dawn Maxikjoler Grey Dawn Mix Fransa P4w8PxEC Casual Boss Open Hverdagskjoler Blue Dalilli fqRqxd