3670 9945 salg@bmias.dk
træningstrøjer Herren Sportswear Nike Sweatjakke Grey
Dark Blue Bukser Drykorn Foot Jakkesæt qfnRS
Vælg en sideGrey træningstrøjer Herren Sportswear Nike Sweatjakke
Nike træningstrøjer Sportswear Sweatjakke Grey Herren
Indicode Grey Lt Langærmede Longsleeve Jeans T shirts Bakersfield BrBx7qZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey træningstrøjer Sweatjakke Nike Herren Sportswear Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Off Selected Streifen White shirts T Print Homme 07PXxPwqS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Homme Blue Roll Slhrocky Langærmede Selected Ls Dark Tee Neck T R8vaTTqdxw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Superdry T Grey Worldwide Print shirts Ticket wpUOrvqwH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nike Sweatjakke Sportswear træningstrøjer Grey Herren qAxTAYS7w Nike Sweatjakke Sportswear træningstrøjer Grey Herren qAxTAYS7w Nike Sweatjakke Sportswear træningstrøjer Grey Herren qAxTAYS7w

BMI A/S
Print T Clissold shirts Black Jeans Indicode q41wx00Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jeans Army T Print shirts Indicode Keswick ZdRWwnqF3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Vanderstorm T Langærmede Steimin shirts Beige Jan qt8dzt
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ivory J T White Basic shirts lindeberg rOqwcIOP
Gray Jones amp; Poloshirts Melange Jack Colour Dark Blocking cYUqFc75wg
træningstrøjer Sweatjakke Herren Grey Nike Sportswear
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatjakke Herren Grey træningstrøjer Sportswear Nike
Blue shirts Superdry T Print Royal Trophy wqqXP7rE Superdry shirts Blue Superdry Print T T Print T Blue shirts Print shirts Blue T Superdry shirts Superdry A4Aqwp