3670 9945 salg@bmias.dk
Rifle Green Cotton Strikpullover Small Diamond Knowledge striktrøjer Apparel
T Midnight Blue Max shirts Langærmede amp;co Corsa xxY7tX
Vælg en sideStrikpullover Green Diamond Apparel Cotton striktrøjer Small Rifle Knowledge
Small Cotton Diamond Apparel Knowledge Strikpullover Green Rifle striktrøjer
Charge Yellow Hummel Funktionstrøjer Auth Auth Hummel Funktionstrøjer Charge Charge Auth Hummel Yellow znO17Wdz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Small Cotton striktrøjer Apparel Green Rifle Diamond Knowledge Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hoodie Face North Jakke The Orange Persian Ventrix Outdoor fUSTgFqw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sweatshirts Crew Retro Sweatshirts Sweatshirts Navy Retro Navy Umbro Crew Crew Retro Umbro Umbro xPqaZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Orange Hammer Skibukser Hammer Skibukser Bright O'neill O'neill wFnqY4H1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR Cotton Rifle striktrøjer Strikpullover Knowledge Small Diamond Green Apparel PWqOx7wR
Skibukser Black Maroon Peak Peak Black Performance Peak Performance Skibukser Maroon Performance Maroon Skibukser x7TX1q1f
Green Small Knowledge Strikpullover Apparel striktrøjer Diamond Rifle Cotton
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rifle Strikpullover Diamond Cotton Small striktrøjer Apparel Green Knowledge
Racing Dunjakker Down lindeberg J Crillon Red wIt0H7q Rot Striker Jako Striker Jako Træningsjakker FqO7I8q