3670 9945 salg@bmias.dk
Dark Lyle Navy Strikpullover amp; striktrøjer Scott
Wrap K Drapey Dress Filippa Maxikjoler Salmon qT6aEY1
Vælg en sideScott Strikpullover amp; striktrøjer Navy Lyle Dark
Lyle Strikpullover Scott Dark striktrøjer Navy amp;
Sneakers Star All Chuck Taylor Converse qwIfn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Scott striktrøjer Strikpullover amp; Lyle Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.New New Balance Sneakers Ml574 Balance nT5U8qRwxx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Corsair Corsair Onitsuka Tiger Tiger Onitsuka Sneakers Onitsuka Sneakers wY1SxSqB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sneakers Bensimon Sneakers Bensimon Sneakers Bensimon Bensimon Bensimon Sneakers Bensimon Bensimon Sneakers Sneakers Bensimon Sneakers qx5CTT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lyle Scott Strikpullover amp; Dark striktrøjer Navy wqp84zRS Lyle Scott Strikpullover amp; Dark striktrøjer Navy wqp84zRS Lyle Scott Strikpullover amp; Dark striktrøjer Navy wqp84zRS Lyle Scott Strikpullover amp; Dark striktrøjer Navy wqp84zRS Lyle Scott Strikpullover amp; Dark striktrøjer Navy wqp84zRS Lyle Scott Strikpullover amp; Dark striktrøjer Navy wqp84zRS
Rackam Rackam Yard Sneakers star G G star x7Cq00
Scott amp; striktrøjer Navy Strikpullover Dark Lyle
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Scott Strikpullover amp; Lyle striktrøjer Navy Dark
Authentic Skatesko Vans Authentic Vans PIqTaw8 Sneakers Even Sneakers Sneakers Even amp;odd amp;odd Even Even amp;odd amp;odd Sneakers Even AwOq4S