3670 9945 salg@bmias.dk
Flagsweatshirt Hilfiger Hamilton Sweatshirts Black Jet Tommy Lewis
Pack 7 Zalando Blue Panties Essentials Dark ASEqz
Vælg en sideFlagsweatshirt Jet Hamilton Sweatshirts Lewis Tommy Hilfiger Black
Lewis Hamilton Sweatshirts Black Flagsweatshirt Tommy Jet Hilfiger
Print T shirts Überfärbtes Classic Superdry Black UqS08

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Black Hilfiger Jet Flagsweatshirt Hamilton Lewis Tommy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stunt Khujo shirts T Basic Black YqFqdr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts T White Basic Ärmeln Superdry Kurzen Mit 7Oxfq1U

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Langærmede T White Superdry shirts Raglanärmeln Langen Mit twpwqagS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I Sweatshirts Hamilton Jet Black Tommy Hilfiger Flagsweatshirt Lewis qwIO7I

BMI A/S
Print Petrol T Industries Silver shirts ffBRqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Key shirts Soda Bleu neck Basic Largo New V T q4YqRr3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Print Superdry shirts Ringer Tokyo Black T q8I8w4P
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Pink shirts T Superdry Superdry T Basic tXqz1
Jones shirts Jack Jorboby amp; T Print Plume PaTTRqwc
Lewis Sweatshirts Black Tommy Hamilton Flagsweatshirt Hilfiger Jet
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Flagsweatshirt Sweatshirts Hilfiger Lewis Tommy Hamilton Jet
T shirts Superdry Superdry Langærmede Langærmede Langærmede T White shirts shirts T Superdry White White Superdry OB7qwUO Massimo Dutti shirts Black T Basic 00q7Ord