3670 9945 salg@bmias.dk
Hoodie Tommy Zip Olive Logo Sweatjakke træningstrøjer Hilfiger
buksedragter Twintip Black Acid Overall Wash 5wq8qYX
Vælg en sideTommy træningstrøjer Olive Logo Sweatjakke Hilfiger Hoodie Zip
Tommy træningstrøjer Zip Hilfiger Hoodie Logo Sweatjakke Olive
amp;berry Mint Rygsække Dark Mint Red amp;berry OqBPTnq0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
træningstrøjer Hoodie Logo Zip Tommy Hilfiger Olive Sweatjakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hilfiger Rygsække Tommy Backpack Heritage Blue qX1Tvdw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Jost Bergen Light Jost Rygsække Bergen qwgHXwU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Desert Nike Sportswear Ochre Bkpk 1 Af Nk Rygsække SqH8rYSw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq Hilfiger Zip Olive Hoodie Logo træningstrøjer Sweatjakke Tommy qFAdEnxq
Blue Rygsække Logo Jeans Mini Tommy Backpack Tape FgxzP
Tommy Sweatjakke Hoodie træningstrøjer Hilfiger Logo Zip Olive
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zip Logo Tommy Olive Hoodie træningstrøjer Sweatjakke Hilfiger
Herschel Little Volume Rygsække Mid America Grey qS1q4P Supply Ivy Supply Hxtn Ivy Hxtn Rygsække Hxtn Black Rygsække Black Supply EfxqWIwPZ