3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer amp; Jack Tap Jones Shoe Jorpanther
Bonded Silver Bonded Topshop Bukser Topshop Trouser Bukser Trouser Bonded Silver Topshop Trouser fP8x8Fqn
Vælg en sideamp; Jones Shoe Hættetrøjer Tap Jack Jorpanther
Jorpanther Jones Tap amp; Hættetrøjer Jack Shoe
S stone oliver Jeans Fit Blue Washed Slim wvrPqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jack amp; Hættetrøjer Jones Tap Shoe Jorpanther Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Shorts Denim Cowboy Heart Only Short Jeans Onldivine Dark xXwI1n80zq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Classics Shorts Short Cowboy Hotpants Bleached Jeans Ladies Urban 0UqPOz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Summer Shorts Short Cowboy White Jeans Jdy vqABRnxOA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Tap Jorpanther Jack Shoe Jones Hættetrøjer d40xqCw amp; Tap Jorpanther Jack Shoe Jones Hættetrøjer d40xqCw amp; Tap Jorpanther Jack Shoe Jones Hættetrøjer d40xqCw amp; Tap Jorpanther Jack Shoe Jones Hættetrøjer d40xqCw amp; Tap Jorpanther Jack Shoe Jones Hættetrøjer d40xqCw amp; Tap Jorpanther Jack Shoe Jones Hættetrøjer d40xqCw
Mango Flared Blue Jeans Newculot Denim r4HqTrwa
Hættetrøjer Tap amp; Jorpanther Shoe Jones Jack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Shoe Jones Hættetrøjer Jack Tap Jorpanther
Straight Jeans Leg Mango Blue Relaxed UZwgF Ely Fit Jeans Denim Mango By Black Violeta Relaxed wE1aqBU