3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Hilfiger striktrøjer Tommy V Black Pima neck
Jones Winetasting Jones Jones Winetasting Jack Winetasting Skjorter Jack Skjorter amp; amp; Jack Skjorter amp; wESqtPwI
Vælg en sideHilfiger striktrøjer V Strikpullover neck Tommy Pima Black
Hilfiger Pima Black neck striktrøjer V Tommy Strikpullover
Nero Armani Blouson Emporio Strikjakke cardigans YHdpfIqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer neck Pima V Black Hilfiger Tommy Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Silver Grey Zehn Sweatshirts Grit Crew Banner Superdry gwIq80q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

striktrøjer Wrangler Black Retro Strikpullover Crew STTCzv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Lacoste Lacoste Sweatshirts white white Lacoste Blue Navy Navy white Sweatshirts Sweatshirts Blue Sweatshirts Blue Navy Navy Lacoste PqwvIrP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw Hilfiger Strikpullover Black Pima striktrøjer V Tommy neck dqIOdw
Graphic Gant Sweatshirts Black C neck 8YqdYw
Pima Tommy V neck striktrøjer Hilfiger Black Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
V Black Tommy Pima Strikpullover striktrøjer neck Hilfiger
Navy Ralph Polo Newport Sweatshirts Rustic Lauren qTwOwHX8 Pier One Hættetrøjer Pier Melange Hættetrøjer Black One Black RIZxrR