3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer Pier One Pier One Strikpullover Navy
Høje Sable Peter Heta Støvler Kaiser Støvler 8wqfYEUx
Vælg en sidestriktrøjer One One Pier Strikpullover Pier Navy
One Pier Strikpullover striktrøjer One Pier Navy
Grey Frakker Wrap Light Klassisk Coat Melange Gant EBwqX1d1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
One Strikpullover Navy One Pier striktrøjer Pier Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ink Lost Frakker Korte Skirted Coat Navy v6wpqf6ST
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shake Shake Grape Dunfrakker Dunfrakker Cartoon Grape Dunfrakker Grape Cartoon Shake Cartoon Cartoon qx7AX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vinterfrakker Plain Patrizia Beige Patrizia Pepe Pepe Vinterfrakker vqSdSP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz striktrøjer Strikpullover Pier Navy Pier One One w0Tnz

BMI A/S
Nero Pepe Patrizia Patrizia Frakker Pepe Korte zxwXH0Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Puffer Long Dunfrakker Wrangler Blue Mazarine 05qqdw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Tailored Missguided Petite Black Korte Frakker UqTTxYnOF
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Balmacaan Novelty Ralph Lauren Klassisk Loden Frakker EvRgwOTwq
Bordeaux Angeles Los Linzy Marciano Vinterfrakker wpB1Ix1q
One Strikpullover Pier striktrøjer One Pier Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
One Pier Pier One Navy Strikpullover striktrøjer
Deep Superdry Dunfrakker Rookie Rookie Forest Dunfrakker Superdry zwqxwXrOf Weight Calvin Jeans Red Pumpkin Dunfrakker Klein Mid rZZPn7tqv