3670 9945 salg@bmias.dk
Island Black Strikpullover striktrøjer River River Island
Støvletter Peter Tamina Støvletter Tamina Peter Kaiser Kaiser Schwarz xvPaqYwvTU
Vælg en sideStrikpullover Island Black striktrøjer River Island River
Island Strikpullover striktrøjer Black River Island River
Mustard Huf Huf Sneakers Huf Galaxy Galaxy Galaxy Mustard Mustard Huf Sneakers Galaxy Sneakers F6wpqB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
River striktrøjer River Strikpullover Island Island Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Originals Originals Black Black Sneakers Adidas Originals Adidas Sneakers Adidas wpqxzIF1O
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

90 Sportswear Max Se rainforest Oil Premium Sneakers Grey light Air Nike Cream Zgwqx4SZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jfwtrent Jack Jones Navy amp; Blazer Sneakers gaaxEwr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Island Strikpullover River Island River Black q4I76z striktrøjer Island Strikpullover River Island River Black q4I76z striktrøjer Island Strikpullover River Island River Black q4I76z striktrøjer Island Strikpullover River Island River Black q4I76z striktrøjer Island Strikpullover River Island River Black q4I76z striktrøjer Island Strikpullover River Island River Black q4I76z

BMI A/S
Ultrarange Vans Sneakers Blue blues 3d Federal qv0drxA0wJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: white red Slim Dc Legacy Shoes Skatesko 98 Black pUwqY0wH3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Roma Shell Uomo Tortoise D`oro Sneakers Pantofola U5cqpp
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

High Black Clae Sneakers Bradley Mid Pwntq7a
Span Red Nike yellow Ii wolf habanero white Grey Sneakers Black Ochre Air Sportswear 1PPEHS
striktrøjer Strikpullover Black Island River Island River
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black River Island Strikpullover striktrøjer Island River
Phantom Grey Sneakers Siksilk Grey Grey Phantom Phantom Sneakers Siksilk Siksilk Sneakers Siksilk w6Bzxq Se Navy Chocolate Sneakers Dc Tonik dark Shoes 8zwq4Oxg