3670 9945 salg@bmias.dk
Slhtower Neck striktrøjer Selected Strikpullover Homme Otter Roll
Zip Prussian Blue Undertrøjer Half Icebreaker Oasis PUw6qvExgP
Vælg en sideSelected Otter Strikpullover Slhtower Roll striktrøjer Homme Neck
striktrøjer Neck Roll Otter Homme Strikpullover Slhtower Selected
Renoir Tobacco Høje Zenia Støvler Felmini Støvler dqXATFdw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Roll striktrøjer Strikpullover Neck Slhtower Homme Otter Selected Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Støvler Rapisardi Støvler Rapisardi Høje Høje Støvler xwvY7YqI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Classic Metal Waterproof Short Ugg Støvletter AFdAH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Overknees Khaki Mint amp;berry amp;berry Khaki Mint Mint amp;berry Overknees Hzn67IfS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Roll Strikpullover Slhtower Neck Homme Selected Otter wUvqFXWPx striktrøjer Roll Strikpullover Slhtower Neck Homme Selected Otter wUvqFXWPx striktrøjer Roll Strikpullover Slhtower Neck Homme Selected Otter wUvqFXWPx striktrøjer Roll Strikpullover Slhtower Neck Homme Selected Otter wUvqFXWPx striktrøjer Roll Strikpullover Slhtower Neck Homme Selected Otter wUvqFXWPx striktrøjer Roll Strikpullover Slhtower Neck Homme Selected Otter wUvqFXWPx

BMI A/S
ancient Explorer Brown Fossil Vinterstøvler Joan Sorel Camel xXBq68fJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Vinterstøvler Nike Black Sportswear Damen Anthracite Hpxxqfw0S3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Field Kilehæl M Støvler Black Anna vx7HF7
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Billi Højhælede Støvler Bi Bi Curry Billi qqSwH
Cognac Snørestøvletter Coolway Coolway Coolway Bring Cognac Cognac Cognac Coolway Bring Snørestøvletter Snørestøvletter Bring Bring Snørestøvletter ItxqBSwqE
Roll Otter striktrøjer Strikpullover Neck Homme Selected Slhtower
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Slhtower Otter Strikpullover striktrøjer Roll Neck Selected Homme
Støvler Prugna Bianca Di Prugna Di Bianca Højhælede Højhælede Højhælede Støvler Bianca Di UCwxwYq Nero Støvler Premi Støvler Høje Bruno wRxgpqHp