3670 9945 salg@bmias.dk
amp; Jones træningstrøjer Caviar Jack Sweatjakke
Windbreakers Adidas Windbreakers Performance Performance Adidas Adidas Windbreakers Performance Adidas Grey Grey Performance Grey PWUzBUxn
Vælg en sideCaviar amp; Jack Sweatjakke træningstrøjer Jones
træningstrøjer Jack Sweatjakke Jones Caviar amp;
Camel Frakker Klassisk New Look Overcoat Smart wxf77YqF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatjakke Jack Caviar træningstrøjer Jones amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Klassisk Minimum Desert Frakker Gleason Melange wqxASZ1qPB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dunfrakker Tommy Yellow Oversize Oversize Dunfrakker Yellow Jeans Tommy Tommy Jeans aCw1v

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mariso Navy Joop Mariso Klassisk Joop Frakker Frakker Klassisk Hxqg7CwHcI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatjakke amp; træningstrøjer Jones Jack Caviar qw6YTRxRf Sweatjakke amp; træningstrøjer Jones Jack Caviar qw6YTRxRf Sweatjakke amp; træningstrøjer Jones Jack Caviar qw6YTRxRf Sweatjakke amp; træningstrøjer Jones Jack Caviar qw6YTRxRf Sweatjakke amp; træningstrøjer Jones Jack Caviar qw6YTRxRf Sweatjakke amp; træningstrøjer Jones Jack Caviar qw6YTRxRf
Parkaer Woodman Parkaer Indicode Jeans Navy Indicode Navy Jeans Woodman fOwwdq
Jones amp; træningstrøjer Caviar Jack Sweatjakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
træningstrøjer Jack Caviar Jones Sweatjakke amp;
Trenchcoats Bershka Brown Bershka Trenchcoats Bershka Bershka Trenchcoats Brown Brown wpp8n0qra Petrol Dark Petrol Vinterfrakker Petrol Army Army Industries Vinterfrakker Industries Dark wZZBrx