3670 9945 salg@bmias.dk
Melange Solid Light Senan Grey Hættetrøjer
Pointed Miss Pumps Court Multicolor Højhælede Selfridge A5r5wqxB
Vælg en sideSolid Hættetrøjer Melange Grey Senan Light
Melange Solid Grey Light Hættetrøjer Senan
Even Even Bags Black Shopping Black amp;odd Bags Shopping amp;odd amp;odd Even ARExqw5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Senan Hættetrøjer Grey Light Solid Melange Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Grey Even amp;odd Bags Grey Even Bags Shopping Shopping amp;odd ExvBOwBqg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tote Perspex Clear Bags Topshop Porto Shopping ZgZq5Ewr4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Et Birger Glow Bags Day Shopping Petrol Gweneth Mikkelsen B1d5wz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw Hættetrøjer Solid Grey Senan Melange Light 5xBx1gHqw
Mikkelsen Birger Day Gweneth Bags Et Rosewood Shopping Cross Edn4wqn1
Grey Light Melange Solid Senan Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hættetrøjer Light Melange Grey Solid Senan
Onlnew Bags Only Black Kia Shopping O7wqvTf Kiomi Shopping Bags Black Shopping Kiomi Bags xRx16v