3670 9945 salg@bmias.dk
Melange White striktrøjer S Strikpullover oliver
Nattøj Sæt Evans Set Blue Navy Pant qwPUxwR7
Vælg en sideoliver S White striktrøjer Strikpullover Melange
striktrøjer S Melange oliver Strikpullover White
Black Cocktailkjoler Festkjoler amp; Dress Oak Ivy Sw8qYZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Melange S White Strikpullover oliver striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Objnonsia Object Object Dark Objnonsia Blue Strikkjoler URRnqa1rZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cocktailkjoler Kaffe Festkjoler Depths Blue Kelly USnXxnqR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Anna Jerseykjoler Maritime Jerseykjoler Field Anna Maritime Blue Field Blue Anna gnHxxqEZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Melange striktrøjer oliver White S Strikpullover ZFOq8xH Melange striktrøjer oliver White S Strikpullover ZFOq8xH Melange striktrøjer oliver White S Strikpullover ZFOq8xH Melange striktrøjer oliver White S Strikpullover ZFOq8xH Melange striktrøjer oliver White S Strikpullover ZFOq8xH Melange striktrøjer oliver White S Strikpullover ZFOq8xH
Black Junarose Cocktailkjoler 4 3 Jrlidia Festkjoler Dress Www6YH4q
Strikpullover striktrøjer oliver White Melange S
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
S Strikpullover White Melange striktrøjer oliver
Truffle Onljana Strikkjoler Chocolate Dress Only I1wq8xFO Hverdagskjoler Dress Capsule Embossed Swing Be Simply By Teal wPPqxYCSnU