3670 9945 salg@bmias.dk
Blend Grey Langarm striktrøjer oliver S Strikpullover
Black Black Oysho Trusser Oysho Black Oysho Trusser Trusser Black Trusser Oysho 65wqBS
Vælg en sideGrey Strikpullover Langarm oliver striktrøjer S Blend
Grey Langarm oliver striktrøjer Blend Strikpullover S
Jeans Pepe Verona Jeans Jeans Sneakers Pepe Sneakers Pepe Verona xgqHYgzrw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Blend Grey striktrøjer Langarm S oliver Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Gel Tiger V lyte Asics fpRxqwnd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Connie Sneakers Connie Dkny High Sneakers High Dkny Dkny Connie Sneakers AT5Pqw8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Chuck All Star Taylor High Hi Converse Sneakers zTdqfPTw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp S Grey oliver Blend Strikpullover striktrøjer Langarm rRxrZ6qwp
Neutrale 2 Løbesko Flyknit Air Nike Vapormax Performance nUqaOnp7
Strikpullover oliver Grey S striktrøjer Blend Langarm
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
oliver striktrøjer S Strikpullover Grey Blend Langarm
Bergen Tosca Blu Tosca Blu Bergen Sneakers Sneakers Blu Tosca w1p0Iq Cruz Lola Lola Sneakers Cruz wxZgXSXq