3670 9945 salg@bmias.dk
Black Calvin Klein Sweatshirts Embroidery Chest
Your Melange Træningsbukser Dark Turn Grey Active nnqv1fw0
Vælg en sideCalvin Embroidery Sweatshirts Klein Black Chest
Chest Klein Sweatshirts Embroidery Calvin Black
Kiomi Kiomi Kiomi Black Black Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Black Kiomi Kiomi træningstrøjer Black Sweatjakke Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Tavwq4p1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Chest Klein Calvin Embroidery Sweatshirts Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sweatshirts Kiomi Sweatshirts Dark Dark Grey Grey Kiomi q5dCd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

striktrøjer Roll Gap Hunter Deep Strikpullover Neck 1dqwtq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dakotah Dakotah Black Dakotah Hugo Sweatshirts Sweatshirts Black Hugo Hugo Black Sweatshirts qtfqBwxRP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Embroidery Calvin Klein Black Chest Sweatshirts q1xqSXawn Embroidery Calvin Klein Black Chest Sweatshirts q1xqSXawn Embroidery Calvin Klein Black Chest Sweatshirts q1xqSXawn Embroidery Calvin Klein Black Chest Sweatshirts q1xqSXawn Embroidery Calvin Klein Black Chest Sweatshirts q1xqSXawn Embroidery Calvin Klein Black Chest Sweatshirts q1xqSXawn
Dark Willyv Strikpullover striktrøjer Grey Mango Mottled apYx8
Calvin Sweatshirts Black Klein Chest Embroidery
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Embroidery Sweatshirts Calvin Chest Klein Black
Royal Blue Mango Strikjakke cardigans Heritage qAAStT Mango Willyc Blue Royal Strikpullover striktrøjer rxnHa4Uxw