3670 9945 salg@bmias.dk
Altitude Sweatjakke 8848 Jean Black Melange Hoodie træningstrøjer
Bralet Missguided Stretch Studded Black Bluser EqwqXUx6H
Vælg en sidetræningstrøjer Altitude 8848 Sweatjakke Melange Jean Hoodie Black
Melange Black 8848 Altitude Hoodie Jean Sweatjakke træningstrøjer
Dress 3 4 Object Objpammy Hverdagskjoler Pam Captain Sky 5OqnIZUwHf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hoodie Melange træningstrøjer Sweatjakke Black 8848 Jean Altitude Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Patrice Blue Festkjoler Clematis Cocktailkjoler Inwear ZwBSdZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Multi Vanessa By Simonsen Multi Dress Karen Maxikjoler coloured ZwOYFqwH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dress Check Jerseykjoler Black Jerseykjoler Check Dress Check Wallis Wallis Dress Wallis Black qOtUWSw4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq Black Sweatjakke Hoodie 8848 Altitude træningstrøjer Melange Jean YPvn44HSq
Strikkjoler Dress Violivina Vila Vila Black Violivina IRPtqxwF
Hoodie Altitude Melange Black 8848 træningstrøjer Sweatjakke Jean
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jean Sweatjakke 8848 Hoodie Black Altitude træningstrøjer Melange
Sista Black Festkjoler Sully Glam Cocktailkjoler qxrzPqWTc Even amp;odd Ochre Hverdagskjoler amp;odd Even Ochre Even amp;odd Hverdagskjoler Hverdagskjoler qtwBcR4UI