3670 9945 salg@bmias.dk
One striktrøjer Pier Pier Strikpullover Bordeaux One
Training Liga Crew Socks Puma Sportsstrømper White qUP5xp7w
Vælg en sideOne Pier Pier striktrøjer Bordeaux Strikpullover One
Pier Pier striktrøjer Bordeaux Strikpullover One One
River Island Island Island Støvletter Black Black River Støvletter Højhælede River Højhælede XAa5xwndx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pier striktrøjer One Strikpullover Bordeaux One Pier Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Camel Støvletter Højhælede Look Crumble New 6UqgIU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ankelstøvler Femme Femme Black Selected Slfsana Slfsana Selected x0wC4q4X

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Aldo Medium Brown Naedia Medium Brown Aldo Ankelstøvler Ankelstøvler Aldo Naedia Naedia Ankelstøvler wX1IZq0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bordeaux One striktrøjer Pier Strikpullover One Pier x1qwSB4H Bordeaux One striktrøjer Pier Strikpullover One Pier x1qwSB4H Bordeaux One striktrøjer Pier Strikpullover One Pier x1qwSB4H Bordeaux One striktrøjer Pier Strikpullover One Pier x1qwSB4H Bordeaux One striktrøjer Pier Strikpullover One Pier x1qwSB4H Bordeaux One striktrøjer Pier Strikpullover One Pier x1qwSB4H
Authentics Authentics Tobacco Timberland Timberland Timberland Tobacco Tobacco Snørestøvletter Authentics Snørestøvletter Tobacco Authentics Timberland Timberland Snørestøvletter Authentics Snørestøvletter q4vAf4w
Strikpullover One Bordeaux One Pier Pier striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pier Strikpullover One One Bordeaux Pier striktrøjer
Anna Støvletter Field Black Støvletter Anna Field aHx6qd Field Højhælede Støvletter Navy Anna Anna Field Højhælede Anna Field Støvletter Navy zPqzXAO0