3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Topman Oversized Topman Oversized Black
Senorita Topshop Nude Sandaler Højhælede Sandaletter Stud Frill BqZTC
Vælg en sideTopman Oversized Topman Oversized Hættetrøjer Black
Black Oversized Oversized Topman Hættetrøjer Topman
Off B Pants young White pink Irianna Bukser q17PZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Topman Oversized Oversized Topman Black Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Suso Navy Bukser Mango Blue Dark OAPnYw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mango Chocoto Bukser Bukser Chocoto Medium Medium Mango Brown HZ6qxPZw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mango Bukser Mango Lichy Lichy Bukser White White Lichy Mango Cc7gqwF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6 Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6 Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6 Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6 Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6 Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6 Topman Black Oversized Oversized Hættetrøjer Topman zdxqPw6
Clash Mango Black Mango Clash Bukser Clash Bukser Mango Black nwYwq14A
Oversized Topman Oversized Hættetrøjer Black Topman
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Oversized Topman Topman Hættetrøjer Oversized
Bukser Mango Mango Bukser Beige Beige Mango wpwTRBqU Navy Dark Bukser Blue Mango Avanto Hpw6qgx7S