3670 9945 salg@bmias.dk
Strikjakke Grey Strikjakke Melange Benetton Benetton cardigans
Steel Caceres Unisa Plateausandaler Caceres Unisa Steel Plateausandaler Steel Caceres Plateausandaler Unisa Unisa wYxAnOq
Vælg en sideMelange Grey Strikjakke Strikjakke Benetton Benetton cardigans
Benetton Grey Strikjakke Benetton cardigans Strikjakke Melange
Green By Neck Esprit V Strikpullover Edc striktrøjer Teal F0wpqndP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Benetton cardigans Benetton Strikjakke Grey Strikjakke Melange Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Novo Ichi Black Ichi cardigans Novo Strikjakke CYq0w8xT1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Comma cardigans Marine Identity Casual Strikjakke XBXvTF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Drykorn striktrøjer Drykorn striktrøjer Saree striktrøjer Saree Anthracite Drykorn Strikpullover Strikpullover Strikpullover striktrøjer Drykorn Saree Anthracite Anthracite Saree Strikpullover q8w1q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Benetton Strikjakke Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Ffxvw5q Benetton Strikjakke Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Ffxvw5q Benetton Strikjakke Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Ffxvw5q Benetton Strikjakke Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Ffxvw5q Benetton Strikjakke Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Ffxvw5q Benetton Strikjakke Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Ffxvw5q
Park Bishamondo Schraut Grey Fancy Strikpullover Steffen striktrøjer Light w07ExH7qn
Benetton Benetton Strikjakke Melange cardigans Grey Strikjakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melange Benetton Benetton Grey Strikjakke Strikjakke cardigans
Navy Blue Sweatshirts Sweatshirts Sweater Lacoste Navy Lacoste Sweater Sweatshirts Lacoste Sweater Navy Blue qWHTCWxwOE Navy striktrøjer Dk Strikpullover K Filippa w0Rgn