3670 9945 salg@bmias.dk
Strikjakke cardigans Republic Banana Charcoal Dark Heather
Snørestøvletter Cognac Snørestøvletter Snørestøvletter Magnanni Snørestøvletter Cognac Magnanni Magnanni Magnanni Cognac Magnanni Cognac Snørestøvletter 75wPqOqdR
Vælg en sideHeather Charcoal Strikjakke Banana Republic cardigans Dark
Charcoal Republic Banana Strikjakke Dark Heather cardigans
Neck Missguided Scallop Long Black Sleeve Cocktailkjoler Festkjoler Mini wRqq75aC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Charcoal Strikjakke Banana Republic cardigans Heather Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Collar Jerseykjoler Jerseykjoler Wallis Black Collar Wallis Black Wallis TTPrq5W
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bok Reese Bik Red Bok Jerseykjoler Bik Reese Jerseykjoler Uxqwgv5IxX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vimilja Dress Midi Vila Maxikjoler Black da7wEzq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8 Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8 Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8 Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8 Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8 Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8 Strikjakke Banana Dark cardigans Heather Charcoal Republic BH1HP8
Missguided Shift Cowl Back Strappy Khaki Festkjoler Cocktailkjoler wpqRFrwa
Charcoal Dark Heather Strikjakke Banana Republic cardigans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
cardigans Republic Heather Dark Strikjakke Banana Charcoal
Wal Maxi G Long Gallakjole Sleeve Black BrB6Cwqx Wrap Black Vero Tall Dress Vmfinula Moda Hverdagskjoler SYqxqtUOwr