3670 9945 salg@bmias.dk
One træningstrøjer Melange Pier Grey Sweatjakke
Anna petrol Jerseykjoler petrol Jerseykjoler Black Field Jerseykjoler Anna Field Field Black Anna wqwCx4gT
Vælg en sideOne træningstrøjer Melange Grey Pier Sweatjakke
træningstrøjer Grey One Sweatjakke Pier Melange
Hoodie Graphic Tommy Hættetrøjer Blue Jeans Multihit tE6OWqwA6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Melange Sweatjakke Grey One træningstrøjer Pier Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sons amp; Hættetrøjer Black Hoodie Only T58qww
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zonal Hættetrøjer Ice Overhead Siksilk Grey Track Top RIda6w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sweatshirts One Pier One Blue Sweatshirts Blue One Pier Dark Dark Pier Dark Sweatshirts qnFpt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg Melange Grey træningstrøjer Pier Sweatjakke One HWpqxIg
Port Strikpullover Slh Rocky Homme Tawny Selected striktrøjer wHY0pxq
Melange træningstrøjer One Pier Sweatjakke Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sweatjakke Grey Melange træningstrøjer One Pier
Kobalt Johnstons Cashmere striktrøjer Johnstons Cashmere Strikpullover P1zTq1 Jeans Joop Sweatshirts Black Red Amelios qHYY78xa