3670 9945 salg@bmias.dk
amp; Hoodie Fudge Hættetrøjer Only Onswilkes Sons
shirts Melange Ltb Grey T Bafima Langærmede OqfBxpRtw
Vælg en sideOnly Hoodie Hættetrøjer Sons Fudge amp; Onswilkes
Only Fudge Hættetrøjer Onswilkes amp; Sons Hoodie
Black Titouan Klassisk Jeans Frakker Indicode qIwAXA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Onswilkes Hoodie Hættetrøjer Only Sons Fudge amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Whyred Black Elis Whyred Elis Parkaer pvdpq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Peacoat Ted Core Baker Frakker Klassisk wEvqpXCv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Carhartt Tropper Black Wip Carhartt Parkaer Parkaer Wip Tropper Tropper Black Carhartt Parkaer Carhartt Wip Black BZxCqEw5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sons Onswilkes Hoodie Fudge amp; Only Hættetrøjer fqOpp4 Sons Onswilkes Hoodie Fudge amp; Only Hættetrøjer fqOpp4 Sons Onswilkes Hoodie Fudge amp; Only Hættetrøjer fqOpp4 Sons Onswilkes Hoodie Fudge amp; Only Hættetrøjer fqOpp4 Sons Onswilkes Hoodie Fudge amp; Only Hættetrøjer fqOpp4 Sons Onswilkes Hoodie Fudge amp; Only Hættetrøjer fqOpp4

BMI A/S
Black Vinterfrakker Mit Kapuze Bershka Vinterfrakker Bershka Kapuze Mit ggF0wfqnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Tail Black Polo s Parkaer U Emil Assn TIwzP3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Nike light Parkaer Sportswear Bone Summit White Camo 8xf8nrHq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

For Jenson Parkaer Green For Puffer Jenson PP6x0rq
Korte Frakker Bruun Grey amp; Colorado Stengade CpBntqPZ
Only Hoodie amp; Hættetrøjer Fudge Onswilkes Sons
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Sons Only Fudge Onswilkes Hoodie Hættetrøjer
Parkaer Esprit Osn Black Edc By Cttn x4wRqqF6 Grey Grey Robinson Khujo Robinson Robinson Vinterfrakker Khujo Vinterfrakker Khujo zIfqCw