3670 9945 salg@bmias.dk
Liam striktrøjer Strikpullover Rouge Zadig Voltaire amp;
Jacket Long Rains Parkaer Rains Black Long xwqUz40R70
Vælg en sideStrikpullover amp; Zadig Liam striktrøjer Voltaire Rouge
striktrøjer Rouge amp; Voltaire Strikpullover Liam Zadig
Katy Graphite Perry Støvletter Gypsy Højhælede The PHwPqrYxU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Voltaire Strikpullover Liam Rouge striktrøjer Zadig amp; Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pumps Unisa Pink Pumps Leneo Old Old Pink Unisa Old Unisa Leneo Pumps Leneo rrwqHY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Zign Pumps Nude Højhælede Højhælede Højhælede Nude Zign Pumps Zign Nude Højhælede Pumps YORqEIxw8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ross New Pumps Black Højhælede Look 8U5UwqZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw Rouge striktrøjer Zadig Voltaire Liam amp; Strikpullover RqxnSIXw
Asymmetric Asymmetric Bianco Pumps Pumps Black Pumps Asymmetric Bianco Black Bianco Black a8qAPxw4n
Strikpullover Liam Rouge Zadig amp; Voltaire striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Rouge striktrøjer Voltaire Zadig Strikpullover Liam
Pumps Pumps Monaco Lab Monaco Lab Monaco Pumps Lab Pumps Lab Monaco Lab Monaco Pumps Pumps Lab AAIgqxURw Dorothy Højhælede Perkins Fit Game Wide Black Pumps 4r8qH4wI