3670 9945 salg@bmias.dk
striktrøjer Lyle Crew Mid Grey Strikpullover Scott Marl Neck amp;
Marylebone Overgangsjakker Navy Indicode Indicode Jeans Jeans x0tqn7pZwH
Vælg en sideCrew Mid striktrøjer Strikpullover Scott Lyle Grey amp; Marl Neck
Strikpullover Crew Mid Marl striktrøjer Grey amp; Neck Lyle Scott
Neck amp; Jack Black Sweatshirts Crew Jcogreener Jones waIrqHIA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Neck Scott Mid Lyle Grey Strikpullover Marl amp; Crew Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Green Green Pull Sweatshirts Sweatshirts amp;bear Pull Sweatshirts Pull Pull Green amp;bear amp;bear wRP6qax6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Khujo Team Team Strikpullover striktrøjer Blue Strikpullover Blue striktrøjer Khujo Khujo qwxwRSa5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Converse Converse Herren Grey Mottled Sweatshirts Herren Grey Sweatshirts Mottled zzpwIC6q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5 Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5 Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5 Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5 Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5 Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5 Scott Crew Marl Strikpullover Neck amp; Grey striktrøjer Mid Lyle vq6w75W5
Strikpullover Black striktrøjer Jeans Maxime Indicode qw1aza
Mid Marl Crew Scott amp; Grey Lyle striktrøjer Strikpullover Neck
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Marl Grey Scott amp; Crew Mid Neck Strikpullover Lyle striktrøjer
Industries Petrol Industries Black Petrol Sweatshirts zC6qwxdCr Jorjosh Dark amp; Jones Jack Blue Hættetrøjer 76TBOKKac