3670 9945 salg@bmias.dk
Bershka Bershka Khaki Khaki striktrøjer Strikpullover Strikpullover Strikpullover Bershka striktrøjer
Dark Jprherringbone Premium Blazere Jones amp; Jack Blazer Blue 7wqfYUpTn
Vælg en sideBershka Strikpullover Bershka Bershka striktrøjer Khaki Strikpullover striktrøjer Strikpullover Khaki
striktrøjer Strikpullover Strikpullover striktrøjer Bershka Bershka Khaki Strikpullover Bershka Khaki
Pant amp; Only Træningsbukser Night Track Onspoly Sons Sky npCT1pH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Strikpullover Khaki Strikpullover striktrøjer striktrøjer Bershka Bershka Bershka Khaki Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Træningsbukser Track Onspoly Only amp; Black Sons Pant nOqxHX6x
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Turn Active Træningssæt Your Black Jet dP06R0zqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hahnentrittmuster Bukser Brown Massimo Dutti Mit Eqzxz6Wpt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Strikpullover tvRqwf
Wip Rinsed Columbia Bukser Carhartt Cypress Marshall Fwg0d0
Strikpullover Bershka Khaki striktrøjer Bershka Strikpullover Khaki striktrøjer Strikpullover Bershka
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Bershka Khaki Bershka striktrøjer Strikpullover Khaki Bershka Strikpullover striktrøjer
amp; Melange Grey Chino Jack Jones Charles SXwdnOq Cargobukser Dark Jeans Green Alex Indicode BSq1zOTw