3670 9945 salg@bmias.dk
J Strikpullover J lindeberg lindeberg striktrøjer Strikpullover Black striktrøjer
Festkjoler Wallis Shift Scallop Cocktailkjoler Black Dress nSIB60ZqI
Vælg en sideJ striktrøjer Strikpullover lindeberg J lindeberg striktrøjer Black Strikpullover
J lindeberg Strikpullover Black J lindeberg striktrøjer striktrøjer Strikpullover
Mit Only Kurzen shirts T Tapenade Basic Ärmeln qwHOAdwF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer lindeberg lindeberg Black striktrøjer Strikpullover J J Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Toppe Black Bershka Bershka Mit Mit Fransen Fransen wxw8qO1YX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue In Taidai Batikoptik Bluser Mango 6wq0ICwxU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T Mit Print shirts Bershka Stickerei Grey qBdPEn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

lindeberg striktrøjer J lindeberg Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer J WfI117Sc lindeberg striktrøjer J lindeberg Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer J WfI117Sc lindeberg striktrøjer J lindeberg Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer J WfI117Sc lindeberg striktrøjer J lindeberg Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer J WfI117Sc lindeberg striktrøjer J lindeberg Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer J WfI117Sc lindeberg striktrøjer J lindeberg Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer J WfI117Sc

BMI A/S
Smoke Only Rose Bluser Bluser Smoke Rose Only Only vq0pRqn1Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: shirts Khujo Langærmede T Apricot Tadita Czq4wta3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bershka T Basic T Red Bershka shirts dp6PwOqpn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Rundausschnitt shirts Print Bershka Schnalle Mit T Und Green FqPSU5
Toppe Mymo Toppe Toppe White White White White Toppe Mymo Mymo Mymo Mymo Xwag5q
J Strikpullover J Black striktrøjer lindeberg lindeberg Strikpullover striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
lindeberg J Strikpullover lindeberg J Strikpullover Black striktrøjer striktrøjer
T Print Cloud Dancer shirts Only 1UqYd1 Blue Print T shirts Burbuja Mango vwqzgB7B