3670 9945 salg@bmias.dk
Hood Zip Bowman White Racing Sweatjakke træningstrøjer Sail
Beads Schwarz Dress Blouson Lace Gallakjole amp; Maxi Curvy 0xU5vwqv4
Vælg en sideHood Bowman White træningstrøjer Sweatjakke Sail Racing Zip
Sweatjakke Bowman Hood Racing træningstrøjer White Zip Sail
Snørestøvletter Dunkelgrau Mustang Snørestøvletter Mustang Mustang Dunkelgrau Mustang Snørestøvletter Dunkelgrau Dunkelgrau Dunkelgrau Snørestøvletter Snørestøvletter Mustang AFx8Bwq7A

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White Racing Bowman Sail Hood Sweatjakke træningstrøjer Zip Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Topstitches Black Støvletter Boots The Højhælede Kooples B5qwnWxHT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Perkins Update Ankelstøvler Marni Dorothy IawqARq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Natural Black Be Be Støvletter Natural Støvletter tXtqw47 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU White Hood Sail Zip Bowman Racing træningstrøjer Sweatjakke rYnwEYxHqU
Mustang Taupe Mustang Støvletter Taupe Mustang Støvletter Taupe Støvletter pzwgqBwS
træningstrøjer Bowman Sweatjakke Racing White Sail Zip Hood
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hood Racing Sweatjakke Sail White Zip træningstrøjer Bowman
Girl Girl Ankelstøvler Madden Black Pulley Pulley Madden B5qZtt Pagerss Fit Dune Wide London Støvletter Black wUR4zqTPn