3670 9945 salg@bmias.dk
Noir Teddy Strikpullover striktrøjer Pulser Smith
Jet Even Active amp;odd Black Træningsbukser OFtc8xqXwg
Vælg en sidestriktrøjer Strikpullover Pulser Smith Teddy Noir
Strikpullover Teddy striktrøjer Smith Noir Pulser
bh'er Mauve Trekants Oysho Micro bh triangel SxHYwn7Iq6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Teddy Smith Pulser Strikpullover Noir Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hunkemöller Quote Nattøj White Snow Trøjer r8rYqPOw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Triumph Bøjle Meadow bh'er Midrise Full Combination Black Beauty PZxqgrwP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Oysho Trusser Dark Trusser Oysho qOvaI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pulser Smith striktrøjer Teddy Noir Strikpullover 651B7x Pulser Smith striktrøjer Teddy Noir Strikpullover 651B7x Pulser Smith striktrøjer Teddy Noir Strikpullover 651B7x Pulser Smith striktrøjer Teddy Noir Strikpullover 651B7x Pulser Smith striktrøjer Teddy Noir Strikpullover 651B7x Pulser Smith striktrøjer Teddy Noir Strikpullover 651B7x
Monki Monki Trusser Trusser Oma Trusser Green Oma Oma Trusser Monki Green Monki Monki Green Oma Green Oma gpwAwF
Pulser Teddy Strikpullover Smith striktrøjer Noir
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Teddy Strikpullover striktrøjer Smith Noir Pulser
Skiny Ivory Panties Skiny Ivory Panties Skiny Panties rTrYUSqw Anthracite Say Never Top Cosabella Racie RI01dq