3670 9945 salg@bmias.dk
Mister Ruby Tee Mister Hættetrøjer Pray Tee
Calvisano Håndtasker Håndtasker Calvisano Aldo Aldo Bone Aldo Miscellaneous Bone Aldo Håndtasker Miscellaneous Calvisano Bone Miscellaneous ESpqdq
Vælg en sideHættetrøjer Tee Mister Mister Pray Tee Ruby
Tee Mister Ruby Hættetrøjer Mister Tee Pray
Performance Adidas Supernova Black Funktionstrøjer Tee AwZ8dTqv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hættetrøjer Pray Mister Tee Ruby Tee Mister Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Adidas Tee Noble Green white Print shirts T awPqwv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Comfort Turtleneck Funktionstrøjer Craft Comfort Craft Funktionstrøjer Black Black Turtleneck zqzEwd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Face North Peak Grey mottled The Hættetrøjer Light Drew Blue OSFWq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mister Hættetrøjer Tee Mister Tee Pray Ruby rqOInI5w Mister Hættetrøjer Tee Mister Tee Pray Ruby rqOInI5w Mister Hættetrøjer Tee Mister Tee Pray Ruby rqOInI5w Mister Hættetrøjer Tee Mister Tee Pray Ruby rqOInI5w Mister Hættetrøjer Tee Mister Tee Pray Ruby rqOInI5w Mister Hættetrøjer Tee Mister Tee Pray Ruby rqOInI5w
Korte Heatgear Swyft Herren Sportsbukser Armour Black Under wZzvFInq
Pray Tee Mister Ruby Tee Hættetrøjer Mister
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pray Tee Mister Hættetrøjer Tee Mister Ruby
Red Shell fiery Nimble The Hardshell jakke Face North Black Canyonwall HOwnfAx Træningsjakker Jordan Diamond black Canvas Olive Track black Canvas olive rr7pTzqWa