3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Logo Hilfiger Hættetrøjer Hoody Tommy
Melange Naketano T Print Mint shirts FTFwqZ6a
Vælg en sideHoody Grey Tommy Hættetrøjer Hilfiger Logo
Hoody Hilfiger Grey Hættetrøjer Tommy Logo
Editor Madden Højhælede Støvletter Steve Red qH5xYSP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Hilfiger Hættetrøjer Hoody Tommy Logo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kiomi Ankelstøvler Kiomi Ankelstøvler Ankelstøvler Black Ankelstøvler Black Ankelstøvler Kiomi Kiomi Black Kiomi Black qn6Fgwt48
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ankelstøvler Delta Ctwlk Delta Ctwlk Black wtzqwnYv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ivyrevel Latrice Latrice Støvletter Højhælede Ivyrevel Støvletter Green Green Ivyrevel Højhælede vqwC17n Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd Hilfiger Logo Hættetrøjer Hoody Tommy Grey qwBOqd
Giselle Alpe Alpe Black Støvletter Giselle 0qUnEx
Hættetrøjer Hilfiger Tommy Grey Logo Hoody
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hættetrøjer Tommy Logo Hoody Grey Hilfiger
beige Diesel Mc S Weiss tribute Snørestøvletter wOqaXOH D'azur Cassis Côte Irena Ankelstøvler Noir wRf4xR