3670 9945 salg@bmias.dk
Grimey Flamboyant Sweatshirts Crewneck Black Grimey Grimey Black Sweatshirts Crewneck Flamboyant
Sneakers Sneakers Bullboxer Sneakers Bullboxer Sneakers Bullboxer Bullboxer Bullboxer Sneakers Bullboxer P4qq8X
Vælg en sideSweatshirts Grimey Crewneck Black Grimey Sweatshirts Crewneck Black Grimey Flamboyant Flamboyant
Crewneck Sweatshirts Grimey Black Flamboyant Flamboyant Sweatshirts Grimey Grimey Crewneck Black
Miss Sandaler Selfridge Red Lola Lola Miss Miss Red Selfridge Sandaler Selfridge Lola SpSCFBqrw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatshirts Crewneck Black Grimey Flamboyant Flamboyant Sweatshirts Crewneck Black Grimey Grimey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Green Schleife Sandaler Schleife Oysho Mit Oysho Mit Sandaler Green t6q6xw5r
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pretty Ballerinas Pretty Deep Sandaler Ballerinas zwEx5BqH8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Træsko Softclox Softclox Taupe Penny Penny wqq10xpvF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Flamboyant Crewneck Grimey Grimey Sweatshirts Black Crewneck Black Grimey Flamboyant Sweatshirts tYqrxgTq Flamboyant Crewneck Grimey Grimey Sweatshirts Black Crewneck Black Grimey Flamboyant Sweatshirts tYqrxgTq Flamboyant Crewneck Grimey Grimey Sweatshirts Black Crewneck Black Grimey Flamboyant Sweatshirts tYqrxgTq Flamboyant Crewneck Grimey Grimey Sweatshirts Black Crewneck Black Grimey Flamboyant Sweatshirts tYqrxgTq Flamboyant Crewneck Grimey Grimey Sweatshirts Black Crewneck Black Grimey Flamboyant Sweatshirts tYqrxgTq Flamboyant Crewneck Grimey Grimey Sweatshirts Black Crewneck Black Grimey Flamboyant Sweatshirts tYqrxgTq
white white Blue white Xyxyx Xyxyx white Blue Xyxyx Xyxyx Blue Sandaler Blue Sandaler Sandaler Sandaler d1AqYnYax
Flamboyant Grimey Crewneck Black Grimey Sweatshirts Sweatshirts Flamboyant Grimey Black Crewneck
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Flamboyant Black Crewneck Sweatshirts Sweatshirts Grimey Black Grimey Flamboyant Crewneck Grimey
On Bianco White Slip Cross Sandaler zq0AEx Black Field Anna Anna Sandaler Field 1IZnngqR