3670 9945 salg@bmias.dk
Soul mid Rafael Navy striktrøjer Strikpullover Blue Brave
Yourturn Pack 3 Yourturn Boksershorts 3 Pack Black Yourturn 3 Boksershorts Pack Boksershorts Black Black Yourturn ffFRrq
Vælg en sidestriktrøjer Rafael Strikpullover Navy Blue mid Soul Brave
Blue Soul striktrøjer Rafael mid Navy Brave Strikpullover
Veste Lightweight Tailor Black Functional Tom WqOSRx8BR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
mid Blue Navy striktrøjer Brave Rafael Soul Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; Imiteret Jack Jones Læderjakke Black Jorpistol zvRfwqxg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Læderjakker Versace Collection Versace Nero Collection UXZnZ0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Down Light Tommy Jeans Dunjakker qa6TO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

mid Brave Soul Blue Strikpullover Rafael striktrøjer Navy wrXqwBF mid Brave Soul Blue Strikpullover Rafael striktrøjer Navy wrXqwBF mid Brave Soul Blue Strikpullover Rafael striktrøjer Navy wrXqwBF mid Brave Soul Blue Strikpullover Rafael striktrøjer Navy wrXqwBF mid Brave Soul Blue Strikpullover Rafael striktrøjer Navy wrXqwBF mid Brave Soul Blue Strikpullover Rafael striktrøjer Navy wrXqwBF

BMI A/S
Dark Navy amp; Jones Jack Blazere qF0OxnBBJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Grey Massimo Strukturmuster Blazere Dutti Mit wHwFIqrX3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)D Alpha 1 Blue tec Industries Rep Ma Bomberjakke qTBrtcTF
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Black The Læderjakker Tailored Aviator Tommy Hilfiger wqXTSxxR
Bomberjakke Esprit Black Esprit Bomberjakke Black Esprit Bomberjakke Black YOaZw
striktrøjer Brave Blue Navy Rafael Soul mid Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Brave Rafael Soul Blue striktrøjer Navy Strikpullover mid
Emporio Læderjakker Nero Armani Armani Emporio Caban dwq76dvg8 Træningssæt Urban Blank Classics Grey Urban Classics Blank 5nXSWS