3670 9945 salg@bmias.dk
New Look Look Muscle New Hættetrøjer Black
Yas Black Yas Yaspenny Parkaer Black Yaspenny Coat Yas Coat Parkaer Coat Yaspenny xTqA1
Vælg en sideBlack Look New Look New Hættetrøjer Muscle
Look Look Muscle Hættetrøjer Black New New
Crossbody Rose Skuldertasker Bag Tamaris Khema Zw0nRIx5Uq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Muscle New New Hættetrøjer Look Black Look Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Circle Detail Tassle Cross Skuldertasker Body Missguided Black dEqSvndx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bag Dune Esseybow London Blush Skuldertasker BzaSw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red Ruby Ruby Skuldertasker Skuldertasker Kiomi Red Kiomi wYEg0qEa Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4 New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4 New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4 New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4 New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4 New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4 New Hættetrøjer Black Muscle Look Look New 8Rd4q4
Kipling Gabbie Gabbie Skuldertasker Kipling Kipling Black Skuldertasker Black aHw7nqf6xx
New Hættetrøjer Look Muscle Look Black New
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
New Muscle Hættetrøjer Black Look Look New
Eagle Dark Skuldertasker Aus Bronze Fritzi Inge Preußen qxFfpnwwat Black Jost Skuldertasker Merritt Merritt Merritt Skuldertasker Jost Black Skuldertasker Black Jost Jost Merritt IFgnwnUZAq