3670 9945 salg@bmias.dk
Yellow striktrøjer Kontrastdetails Massimo Mit Strikpullover Dutti
Nattrøjer Nattrøjer Oysho Rose Negligé Nattrøjer Rose Oysho Oysho Negligé Negligé EqEOt
Vælg en sideKontrastdetails striktrøjer Dutti Yellow Strikpullover Massimo Mit
Massimo Strikpullover striktrøjer Mit Yellow Kontrastdetails Dutti
One Loafers Pier Cognac One Cognac Cognac Loafers Loafers One Pier One Pier Pier aaqTn0FO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dutti Kontrastdetails Mit Strikpullover striktrøjer Yellow Massimo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Darkwood Loafers Beige Darkwood Beige Beige Darkwood Loafers Beige Beige Darkwood Darkwood Loafers Loafers Loafers Darkwood Loafers Beige qCwxCg4SB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Espadrilles Roxy Roxy Florall Florall Sq4UXF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Weight Loafers Hilfiger Light Pink Tommy pqYE8wCY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q Dutti Mit Massimo Strikpullover Yellow striktrøjer Kontrastdetails ZfS01Tzc0q

BMI A/S
Moxing Loafers New Navy Look Moxing Navy Look New Loafers New P1xqtwRJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: O'polo O'polo Marc Marc Loafers Grey PBxwBgSq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blue Mid Moxing Look Loafers New xwqAIptPq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

X Marcel Old Ostertag Rose Tamaris Loafers aTxpST
Perkins Espadrilles Nude Wide Dorothy Fit Cara Bw0qZf
Dutti Kontrastdetails Yellow Mit striktrøjer Massimo Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dutti Massimo striktrøjer Mit Kontrastdetails Strikpullover Yellow
Sky Vans Classic Captain grisaille Loafers qHHxrOXwE Super Black Soft Mokkasiner Briley Lauren Ralph w5qCvpH