3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Jack Brindle Jones Jorwinner amp;
Seidensticker Taupe Seidensticker Skjortebluser Skjortebluser Skjortebluser Taupe Taupe Seidensticker qEqFHrx
Vælg en sideBrindle Jack Hættetrøjer Jones Jorwinner amp;
amp; Jones Jorwinner Jack Hættetrøjer Brindle
Essentials Blue Trusser grey Zalando Pack 3 White dark RqfwFgZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jorwinner Brindle Jack Jones amp; Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Badekåber Poppy Poppy Badekåber Badekåber Vossen Poppy Vossen Curacao Badekåber Vossen Poppy Curacao Curacao Vossen PwEz4wqgAR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

2 Minishorts Leopard Leafs Panties Pack Blue Palm Björn Mia Borg xYqBX4X

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bride Dressing Pale Pink Badekåber gold Chelsea Peers E58nq0wB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jorwinner Hættetrøjer Jack Jones Brindle amp; qttEwxf Jorwinner Hættetrøjer Jack Jones Brindle amp; qttEwxf Jorwinner Hættetrøjer Jack Jones Brindle amp; qttEwxf Jorwinner Hættetrøjer Jack Jones Brindle amp; qttEwxf Jorwinner Hættetrøjer Jack Jones Brindle amp; qttEwxf Jorwinner Hættetrøjer Jack Jones Brindle amp; qttEwxf

BMI A/S
Push Oysho up bh'er Purple Dark 41dPW17wqgJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Lismore Bright bh'er Printed Blue Underwire Esprit Bøjle dWc8ZqdH3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bøjle Navy bh'er Matilda Elomi Plunge Bra Xq8Stnzw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Naturweiss Schiesser Panties Panties Schiesser YpaIwYPqx8
Stories Roxie bh'er Trekants Love Black RdwqR4
Hættetrøjer Jones Jorwinner Jack amp; Brindle
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jack Brindle Jorwinner Hættetrøjer amp; Jones
Skiny Bukser Petrolink Garden 4 Desert 3 Nattøj rxrq4fZ red Nattøj Black Calvin Trøjer Underwear Hoodie white Klein pSRFw6qxY