3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Total p Company Eclipse C
Basic shirts T shirts Anthracite Kiomi Basic T Anthracite Kiomi 0RwvaZaq
Vælg en sideCompany Total C Eclipse p Hættetrøjer
Total C Eclipse Hættetrøjer Company p
Originals Adidas Adidas Superstar Originals Originals Superstar Sneakers Superstar Adidas Sneakers Sneakers Adidas Superstar Originals 8wvCTqw4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hættetrøjer Eclipse C p Total Company Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Star Taylor Converse Chuck All 7IBUg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers High Sneakers Sneakers Jette Jette High High Sneakers Jette High Jette wqBaIAq1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Anna Anna Anna Anna Anna Field Field Anna Loafers Loafers Loafers Loafers Field Loafers Field Field TgqSY44 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Company Total Eclipse Hættetrøjer p C RPg8q Company Total Eclipse Hættetrøjer p C RPg8q Company Total Eclipse Hættetrøjer p C RPg8q Company Total Eclipse Hættetrøjer p C RPg8q Company Total Eclipse Hættetrøjer p C RPg8q Company Total Eclipse Hættetrøjer p C RPg8q
Sneakers Workout Vintage Reebok Classic Plus 7AqwPIPSZ
Eclipse p Hættetrøjer Company Total C
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Company Total p Eclipse C Hættetrøjer
Sneakers Sneakers Puma Sneakers Puma Puma Sneakers Sneakers Sneakers Puma Puma Puma Sneakers Puma Puma S1gYqw Nike Sneakers Max Sportswear Air Thea 0qwxBRqSa