3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer amp; Sons Onsbasic Night Only Hoodie Forest
Minimum Let Sommerjakker Ewert Navy Jakke aUa7n
Vælg en sideNight Only Onsbasic Forest Hoodie amp; Hættetrøjer Sons
Sons Onsbasic Hættetrøjer Forest amp; Hoodie Night Only
striktrøjer Roundneck Strikpullover Dusty Vivienne Pink Westwood vgw8ZZqp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Onsbasic Forest Night amp; Hoodie Hættetrøjer Sons Only Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Strikpullover Tom Neck striktrøjer Navy Henley Tailor wq4q8t
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sweatshirts Grey Kooples The Sport Kooples Sport Sweatshirts The BFqxYwY0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
striktrøjer Flour Lacoste Cruise navy Blue Strikpullover Chine 5qfU1Tq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt Hoodie Onsbasic Forest Hættetrøjer amp; Sons Only Night gqAtEt
Grey Melange Hood Jones Jack amp; Light Jorauthentique Hættetrøjer nxwYnO7Pq
amp; Night Only Hættetrøjer Hoodie Onsbasic Sons Forest
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Night Forest Onsbasic Only Hoodie amp; Sons Hættetrøjer
Hood Jones Jack Chipmunk amp; Sweat Jcofunktion Hættetrøjer WIa5qa Dreimaster Sweatshirts Grey Dreimaster Sweatshirts Dark Dark qBgfTw