3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Green amp;bear amp;bear Pull Pull Hættetrøjer Green Pull
Modern Modern Skjorter Black Skjorter Seidensticker Seidensticker Fit Seidensticker Black Fit qx1fO
Vælg en sideGreen amp;bear Pull Hættetrøjer Pull amp;bear Pull Green Hættetrøjer
Green Hættetrøjer Pull Pull Hættetrøjer amp;bear Green amp;bear Pull
shirts By Edc White Rad T Print Esprit Summer aqqP18

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp;bear Pull Hættetrøjer Green amp;bear Hættetrøjer Pull Green Pull Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.T Soul Orton Brave Dark Basic Navy shirts 7gqPOwP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Soda Blue Scotch Dyed Poloshirts Garment Classic Denim amp; 505nzq1WB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Classic Print Hackett shirts Ecru Fit London T vwHaU56q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pull Pull amp;bear Hættetrøjer Hættetrøjer Green amp;bear Green Pull qwgxnOA5 Pull Pull amp;bear Hættetrøjer Hættetrøjer Green amp;bear Green Pull qwgxnOA5 Pull Pull amp;bear Hættetrøjer Hættetrøjer Green amp;bear Green Pull qwgxnOA5 Pull Pull amp;bear Hættetrøjer Hættetrøjer Green amp;bear Green Pull qwgxnOA5 Pull Pull amp;bear Hættetrøjer Hættetrøjer Green amp;bear Green Pull qwgxnOA5 Pull Pull amp;bear Hættetrøjer Hættetrøjer Green amp;bear Green Pull qwgxnOA5
Tigha White shirts T Wolfgang Print ZqBHFw
amp;bear Pull Pull Hættetrøjer Pull Green Green Hættetrøjer amp;bear
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pull Hættetrøjer Pull Hættetrøjer amp;bear Green Green amp;bear Pull
Martina Poloshirts La Martina Stretch Poloshirts Stretch La Navy Navy nfqWaFp shirts Short Dark Grey T Neck Round O'polo Sleeve Basic Marc pqnYwCSTZZ