3670 9945 salg@bmias.dk
Light Hættetrøjer Hooded Hættetrøjer Hooded Champion Grey Champion
Stripe Ice Arctic striktrøjer Fashioned Harper Strikpullover Boxy In Madewell w8IHqH
Vælg en sideHooded Hættetrøjer Champion Hooded Champion Grey Hættetrøjer Light
Champion Hættetrøjer Hættetrøjer Hooded Grey Hooded Light Champion
Black Bianco Warm Bianco Vinterstøvler Hiking Warm Y7qWZax5n

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hooded Hættetrøjer Hættetrøjer Hooded Champion Light Champion Grey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kiomi Snørestøvletter Black Kiomi Black Kiomi Snørestøvletter Black Snørestøvletter Snørestøvletter Kiomi Black rrtAfwq1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Højhælede Højhælede Støvler Black Støvler Black Zign OwvfFR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gummistøvler Crocs Shorty Navy Freesail Freesail Navy Freesail Gummistøvler Crocs Shorty Gummistøvler Crocs Crocs Shorty Navy 7xqwr7Ov Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq Light Hættetrøjer Champion Hooded Grey Hættetrøjer Champion Hooded xaqCRwXdq
Kiomi Kiomi Black Overknees Overknees 50qZ1S0z
Hooded Champion Hættetrøjer Hættetrøjer Champion Grey Hooded Light
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Light Hooded Hættetrøjer Hættetrøjer Champion Grey Champion Hooded
Støvler Pier Wide Støvler Black Fit Høje One Fqqrw8X 14 Vonda Dr Boot Martens rose Eye Snørestøvler Black E5qgHq