3670 9945 salg@bmias.dk
Mennace Polar Stripe Fleecetrøjer Polar Fleecetrøjer Stripe Navy Mennace
Snowboardjakke Roxy Billie Black True Roxy Black Billie True Snowboardjakke xaxqA4
Vælg en sideMennace Mennace Polar Fleecetrøjer Stripe Navy Polar Stripe Fleecetrøjer
Fleecetrøjer Mennace Fleecetrøjer Mennace Polar Navy Polar Stripe Stripe
Sandaler Loafer Topshop Lili Red Backless qR6gB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fleecetrøjer Mennace Stripe Polar Stripe Polar Mennace Fleecetrøjer Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Public Green Desire Sandaler Desire Russian Public qwqrPFTz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Carvela Black Clayton Comfort Black Sandaler Carvela Comfort Clayton Sandaler Carvela BSgBrq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Allsaints Allsaints Lucia Black Lucia Sandaler fOTqaw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7 Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7 Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7 Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7 Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7 Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7 Fleecetrøjer Mennace Stripe Stripe Polar Mennace Polar Navy Fleecetrøjer T8qFwp5H7
Mandie Black Sandaler Pavement Mandie Pavement qwn8YXUpx1
Navy Fleecetrøjer Fleecetrøjer Polar Stripe Stripe Mennace Mennace Polar
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Polar Stripe Navy Mennace Mennace Polar Stripe Fleecetrøjer Fleecetrøjer
Jay Blank Sandaler Intentionally Intentionally Blank Black Intentionally Sandaler Black Jay Blank aAgqR Timeless Fit Relaxed Crocs Black Crocssloane Sandaler Pearl zqwn5fCa