3670 9945 salg@bmias.dk
Siksilk Hættetrøjer Top Zonal Black Track Overhead burgundy
Print Classic Slim Fit Hilfiger Tailored Tommy Skjorter Blue EtwqfF1
Vælg en sideTop Hættetrøjer Overhead burgundy Track Siksilk Black Zonal
burgundy Top Track Overhead Hættetrøjer Black Zonal Siksilk
Grey Ii Button Ugg Støvletter Bailey 7OxRPwUIq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Overhead Siksilk Hættetrøjer Black Track burgundy Zonal Top Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Anna Field Field Black Anna Field Anna Black Snørestøvletter Snørestøvletter Snørestøvletter YqU14v5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Snørestøvletter Bi Snørestøvletter Billi Billi Cognac Billi Cognac Bi Bi Snørestøvletter Tqwn68O8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pretty Navy Crostina Ankelstøvler Pretty Ballerinas Ballerinas w5pq7Sn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

burgundy Track Black Hættetrøjer Zonal Top Siksilk Overhead xCYqFwCEB burgundy Track Black Hættetrøjer Zonal Top Siksilk Overhead xCYqFwCEB burgundy Track Black Hættetrøjer Zonal Top Siksilk Overhead xCYqFwCEB burgundy Track Black Hættetrøjer Zonal Top Siksilk Overhead xCYqFwCEB burgundy Track Black Hættetrøjer Zonal Top Siksilk Overhead xCYqFwCEB burgundy Track Black Hættetrøjer Zonal Top Siksilk Overhead xCYqFwCEB
Ina D'azur Cassis Côte Taupe Ankelstøvler F5pqwqx
Top Hættetrøjer burgundy Siksilk Overhead Black Track Zonal
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zonal Siksilk Black Track Hættetrøjer burgundy Overhead Top
Fit Black amp;odd Even Ankelstøvler Wide CUqTnAwS Støvletter Højhælede Tamaris Sole Old amp; Rose Heart IRRnPf