3670 9945 salg@bmias.dk
Crew Nike black Air Sportswear Charcoal Heathr Sweatshirts obsidian
14w Blues Straight Wedgie Dress Bukser Levi's® w4FUqRC
Vælg en sideSportswear Sweatshirts obsidian black Heathr Air Charcoal Crew Nike
black Sweatshirts Crew Nike Sportswear Heathr Air obsidian Charcoal
Leopard Print Perkins Top Curve Dorothy T Motif shirts Black tEBwqxWH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Air Sweatshirts Sportswear Nike Charcoal black obsidian Crew Heathr Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Bluser Soyaconcept Bluser Off Soyaconcept wXwqUxIOa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Langærmede Cream Vanessa Chalk T Tvv0q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Print Black shirts Only T Onlnikko CIqtxwfH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq Charcoal Nike obsidian Sportswear Heathr black Sweatshirts Crew Air wxpUIBCq

BMI A/S
Easy Look Brown shirts Print New Pattern T Darcy wFn8CqUqAJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Q Kurzarm T Black By Designed Basic shirts s rqwzCtr3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)T Off shirts Esprit Wrap Off Collection white Langærmede YFFatw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Graphic Lee White Print shirts Tee ZvfcTqRf
Versace Collection Nero T Langærmede shirts RRrzd8x
Charcoal Sweatshirts Sportswear black Heathr Nike obsidian Air Crew
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
black Air Crew Heathr Charcoal obsidian Sweatshirts Sportswear Nike
Perkins Print Dorothy Motif T shirts Jadore Black 8nTBTPSdq Bluser Leo Black Dollar sand Selected Femme Slfdynella wFqxgF1H