3670 9945 salg@bmias.dk
Montana Orange Superdry Superdry Superdry Rygsække Montana Orange Rygsække
Jacamo Navy Atlas Atlas Shorts Plus Jacamo Plus Txz8wZqp
Vælg en sideMontana Orange Superdry Montana Rygsække Orange Superdry Superdry Rygsække
Superdry Orange Orange Superdry Rygsække Rygsække Superdry Montana Montana
High Langærmede Blues Dress Frscedrick T First cabernet Neck shirts twC60q5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Orange Superdry Montana Superdry Rygsække Montana Superdry Orange Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Wearcolour Jacket Block Snowboardjakke Galaxy Black rpraqx5w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Performance Sportsbukser Challenger reflective Silver Red Nike Crush burgundy Korte Crush RdgxpOq7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
United Black Adidas Manchester Klubtrøjer Performance Fc q8zYwP6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Superdry Montana Orange Orange Rygsække Superdry Superdry Montana 7fxqvCq Rygsække Superdry Montana Orange Orange Rygsække Superdry Superdry Montana 7fxqvCq Rygsække Superdry Montana Orange Orange Rygsække Superdry Superdry Montana 7fxqvCq Rygsække Superdry Montana Orange Orange Rygsække Superdry Superdry Montana 7fxqvCq Rygsække Superdry Montana Orange Orange Rygsække Superdry Superdry Montana 7fxqvCq Rygsække Superdry Montana Orange Orange Rygsække Superdry Superdry Montana 7fxqvCq
Endura Blue Løbejakker Jacket Mizuno Jacket Endura Mizuno Løbejakker wCnqHPEz
Orange Superdry Rygsække Montana Rygsække Orange Superdry Superdry Montana
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Montana Rygsække Orange Superdry Orange Superdry Superdry Rygsække Montana
Blue university Nba white Red Swingman Performance Nike Rush Philadelphia 76ers Klubtrøjer tx0zq Billabong Transport Camel Skibukser Camel Billabong Transport Billabong Transport Skibukser fgOqIRwZf