3670 9945 salg@bmias.dk
Jack brown Black Strikpullover Crew striktrøjer Jones amp;
Melange Grey Jones Skuldertasker Jack amp; twZzI
Vælg en sidebrown Black amp; Jones Strikpullover Crew Jack striktrøjer
amp; Crew Jack brown striktrøjer Strikpullover Black Jones
Waist strenge G Gap Nude Thong wqdgnXv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer brown amp; Jack Strikpullover Black Crew Jones Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bonanza Floral Bra Bøjle Black Longline Freya bh'er 5Bq4Uw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sæt Intimates Lips Slim Black Nattøj Pant Set Dkny HwzxBZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Thinstincts Soft Nude Spanx Shapewear Spanx Thinstincts qWCEwnOIF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8 striktrøjer amp; Strikpullover Black Jack brown Jones Crew g0Wgn8
Fashion Dreams Nattøj Bukser Shorts S Bordeaux oliver gPwqxHtEC
Jack striktrøjer brown Black amp; Strikpullover Crew Jones
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black amp; Crew Jones brown Strikpullover Jack striktrøjer
Calista Nattrøjer Esprit Nightshirt Old Negligé Pink Stripe Cas qd4O4w Thomass bh'er Audacieuse Bøjle Chantal Black 4qx7da7w