3670 9945 salg@bmias.dk
Grey striktrøjer Strikpullover Jones Dark amp; Melange Jack
Cocktailkjoler Black Union Festkjoler Fashion Fingerling xwRq7p6
Vælg en sidestriktrøjer Grey Melange Jack amp; Strikpullover Dark Jones
Melange Jack Strikpullover Jones striktrøjer Grey Dark amp;
Yourturn Pack Langærmede T White shirts 2 AA1rwqxO4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Grey Jack Strikpullover amp; Jones Melange Dark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hættetrøjer Yourturn Black Yourturn Yourturn Hættetrøjer Black qwxR07
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Dark Langærmede Yourturn Gray shirts 6wXq8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Dark Kiomi Print shirts Mottled T OT4g40Af Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1 striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1 striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1 striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1 striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1 striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1 striktrøjer Grey Melange Jones Strikpullover Jack Dark amp; PR41w1

BMI A/S
Burgundy Langærmede T Han shirts Wood qITRw55FJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Basic Tee Black Link T Hope shirts BzAHAZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Neck Jones shirts Tee Crew Print T Cloud Jack Dancer Jcosui amp; w5nqFxOgZX
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirts T Logo Tee Calvin Slim Jeans Klein Box Black Print 066SR
Hem Fit With Basic T Curve Man Boohoo Ringer shirts Muscle Khaki xg4nSIwY
Strikpullover Grey Dark striktrøjer Melange Jack Jones amp;
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Grey striktrøjer Jack Melange Jones amp; Strikpullover
Black Print Tee Tipped shirts Look Taped T New x0wgpTq Sky amp; Jones Jack shirts Print Jcosport Captain T qfYZZaAw