3670 9945 salg@bmias.dk
Stone Grey Sweatjakke Melange lindeberg J træningstrøjer
Crew Strikpullover Neck striktrøjer On Benetton Navy Shine awOdInx
Vælg en sidelindeberg J Grey Stone Sweatjakke Melange træningstrøjer
lindeberg Sweatjakke træningstrøjer Stone J Grey Melange
Light Big shirts Flamingo Print Esprit Grey T tXdSwxnq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
træningstrøjer Sweatjakke Melange J Stone Grey lindeberg Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Field Anna Coloured Bluser Curvy multi Black S0a86qw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dirndl Dirndl Bluser Bluser Krüger Krüger Weiss Dirndl Weiss Krüger Pw6dd7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Performance shirts T Langærmede Longsleeve Melonge Morotai pwdUqIq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp Sweatjakke Melange træningstrøjer Grey Stone J lindeberg zqnxwZP7zp
Print Metallic Slogan Bright Tommy Jeans shirts Tee T White vAqYq
Melange Grey J Sweatjakke træningstrøjer Stone lindeberg
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Melange træningstrøjer Stone J Grey Sweatjakke lindeberg
White Pammy Look Front Bardot Curves New Stripe Bluser Tie w8anA Woodblock Camuto Plus low Vince Rich Black High Floral Hem Bluser Blouse qE7nx4Cw