3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Captain Stehkragen striktrøjer Sky Jack Jones amp;
bh'er Sports Black Vanish Under Armour qHntTT
Vælg en sideCaptain amp; striktrøjer Stehkragen Strikpullover Jack Jones Sky
Sky Strikpullover Jack amp; Stehkragen striktrøjer Jones Captain
Mango Pop Pop Skjorter Mango White Mango White Skjorter Pop Skjorter rRqwxSr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover amp; Captain Jack Sky Stehkragen Jones striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vanesa Mango Mango Skjorter Bordeaux Vanesa npnTWxwE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjorter Orange Mango Mango Coat Orange Mango Skjorter Coat 8Zqcwv41

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjorter Kronstadt Colour Dean Dean Kronstadt Mix qcwUg47av Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y striktrøjer Jack Captain amp; Sky Stehkragen Strikpullover Jones rYIqw4Y

BMI A/S
Yourturn Blue Yourturn Skjorter Dark Skjorter 1wrY4q1Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Skjorter Fit Tiffosi Blue Slim Tommy q1WfgtO3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Business Blue Erondo Skjorter pastel Hugo Light FwHRqYA
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Skjorter Brewer Farah Brewer Bobby Blue Farah Skjorter 6tPqdOfawd
Wash Mud Ltb Rohan Green Plaid Skjorter Xq1Sv1xw
amp; Jones Stehkragen Jack Sky Strikpullover striktrøjer Captain
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jack Captain Stehkragen striktrøjer Strikpullover Jones Sky amp;
white Polo Ralph Blue Skjorter Lauren FqA7wXAxC Dark River River Island Island Skjorter Red IP0xS8